Freixenet Label Maker
Freixenet Label Maker
Freixenet Label Maker
Freixenet Label Maker
Freixenet Label Maker
Freixenet Label Maker

Heeft u al eens nagedacht over de kerstkado’s voor dit jaar? Vermoedelijk niet. En hoogst waarschijnlijk zal het weer iets zeer last minute worden. Geen inspiratie meer voor een kleine attentie tijdens het zoveelste etentje bij vrienden? Of mag het eens iets anders zijn dan een flinke ruiker bloemen, een geurtje of pakweg een fles port voor de jarige mama? LABEL MAKER van FREIXENET biedt hét alternatief. Besticker dankzij LABEL MAKER uw flessen bubbels met een gepersonaliseerd label, inclusief foto én een originele boodschap.

Hoe werkt LABEL MAKER? Op de flessen Cordon Negro Freixenet in de winkelrekken vinden consumenten de komende maanden een unieke code. Hiermee gaan zij aan de slag op www.freixenet.be. Zij vinden er tal van toffe icoontjes en achtergronden om het label te pimpen. En dat naar ieders smaak en ‘goesting’. Uiteraard maken een toffe foto en een persoonlijke boodschap het geheel helemaal af. Een paar dagen later ontvangen de ontwerpers hun label in de brievenbus en kunnen ze de fles bestickeren.

Keep It Quiet was verheugd om deel uit te maken van dit project. Van begin tot einde werd dit project door ons gedragen. Opstellen van de website, uitzoeken van leuke game plays, analyses, behandeling van winnaars, wekelijkse zendingen van labels,… you name it, we did it! Het was dan ook aangenaam nieuws om te horen dat de gehele actie verlengd werd tot en met maart 2016!

Freixenet Label Maker

 

Clients

client logos
Back to top